Kesätyöntekijöitä

11.01.2018

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ BASTION BISTROON JA CATERING-TAPAHTUMIIMME SUOMENLINNASSA

Bastion Bistro sijaitsee Suomenlinnassa – yhdessä Suomen suosituimmista vierailukohteista.

Ravintolamme käsittää 40 paikkaisen ravintolasalin, 80 paikkaisen terassin näköalalla Helsingin silhuettiin, juhlatilan 75 vieraalle sekä kaksi pienempää kabinettia ja saunan.
Lisäksi järjestämme Suomenlinnan kokous- ja juhlatiloissa monenlaisia cateringtilaisuuksia.

Etsimme nyt joukkoomme reippaita ja iloisia kesätyöntekijöitä, jotka nauttivat asiakaspalvelusta, ainutlaatuisesta tunnelmasta merilinnoituksella sekä vilkkaista työpäivistä kansainvälisen asiakaskuntamme parissa.  Ravintolamme on kesällä avoinna seitsemänä päivänä viikossa, joten työ on vuorotyötä ja sisältää myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Tarjoilija:
Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ravintolamme salityön ja terassin sekä vaihtelevien cateringtilaisuuksiemme parissa. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo aikaisempaa kokemusta tarjoilutyöstä, suoritettu hygienia- ja anniskelupassi sekä positiivinen palveluasenne. Palvelet asiakkaitamme sujuvasti vähintään suomeksi ja englanniksi.

Saliapulainen:
Haemme useampaa saliapulaista. Työnkuvaasi kuuluu tarjoilijoidemme avustamista, sekä lautasten ja lasien plokkaamista salissa ja terassilla. Yhdessä tarjoilijoidemme kanssa vastaatte siitä, että asiakkaamme viihtyvät. Tehtävässä tarvitaan hygieniapassi, vähintään suomen ja englannin kielen taitoa, muttei välttämättä aikaisempaa kokemusta ravintolatyöstä. Tarvittaessa saliapulaiset osallistuvat myös cateringtilaisuuksiimme.

Tiskari:
Tehtäviisi kuuluu ravintolamme ja cateringtilaisuuksiemme tiskihuolto sekä muut keittiön avustavat tehtävät. Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä et tarvitse. Riittää, että  motivoitunut, valmis oppimaan uutta, ja tarttumaan kaikkiin keittiömme avustaviin töihin. Ennen työn aloittamista tarvitset myös hygieniapassin. Työkielenä keittiössämme on suomi.

*****

Halutessasi voit tehdä kaikissa tehtävissä yksittäisiä vuoroja jo nyt, ja varsinaiset kesätyöt käynnistyvät sopimuksen mukaan touko- tai kesäkuussa. Kerrothan hakemuksessasi milloin voisit aloittaa. Osa-aikaisena työ sopii hyvin myös opiskelijalle. Palkkaus matkailu-, ravintola-, ja vapaa-ajan palveluita koskevan työehtosopimuksen mukaan. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla merja(@)bastion.fi. Lisätietoja tehtävistä voit kysyä samasta osoitteesta.

Tutustu meihin myös Facebookissa www.facebook.com/bastionbistro/ JA www.facebook.com/bastioncatering.fi 

Bastion Catering Oy on perustettu vuonna 2009. Olemme pieni, mutta timanttinen perheyritys, jossa työ- ja vapaa-aika ovat vuosien myötä sekoittuneet elämäntavaksi – rakkaudeksi juhliin ja niiden järjestämiseen. 
Mottonamme on Walt Disneytä mukaellen ”If you can dream it – we can do it!”

11.01.2018Kesätyöntekijöitä
06.01.2018Bastion Bistro aukioloajat/opening hours
08.01.2018Muutokset ruokalistassamme
20.06.2017Bastion Deli on suljettu toistaiseksi.
29.04.2017Äitienpäivälounas
28.04.2017Bastion Catering on Vuoden Hääpitopalvelu
26.02.2017Pokemon Go Finland -miitti
01.02.2017Evento Awards 2017 -finalistit selvillä