Tarjoilemme ennakkotilauksesta suomalaisia täplä- ja jokirapuja päivän hintaan. Raputilaus tulee tehdä meille viimeistään kolme arkipäivää ennen rapujuhlaanne. Miminimitilaus on 6 ruokailijaa.

Alkuruoaksi suosittelemme 8-10 rapua/ruokailija. Vähimmäistilaus on 5 rapua/ruokailija.
Tarjoilemme ravut perinteiseen tapaan paahtoleivän, voin ja tillin kera.


We serve traditionally cooked Finnish crayfish with toast, butter and dill. As a starter we recommend 8–15 crayfish/person. Minimum order is 5
crayfish/person.
Crayfish are charged according to daily price and are to be ordered with the quantity confirmed three workdays prior to the event.

Rapujen tilalle suosittelemme kasvisruokailijoille - Instead of crayfish:
Haudutettua latva-artisokkaa ja kapriksella ja sitruunalla maustettua voisulaa 25,00 €.
Poached artichoke with Lemon Caper Butter Sauce 25,00

RAPUJEN JÄLKEEN – BEFORE MAIN COURSE:
Suomi100 Valkia kuohuviini -sorbet 4,00 €, sorbetissa on hennon mustikkainen maku.
Finland100 Valkia Sparkling Wine Sorbet 4,00 €, slightly flavor of blueberry.

PÄÄRUOKA – MAIN COURSE:

Coeur de filet provencale, kantarelli-perunaterriini, salottisipulikastike 29,50 €
Coeur de filet provencale, Chanterelle potato terrine, Shallot Onion Sauce 29,50 €

Paahdetu


Paahdettua halloumia ja kasvistournedos 19,50 €
Baked halloumi with Vegetable Tournedos 19,50 €

Lämmin kantarellileipä 14,50 €
Grilled chanterelle mushroom sandwich 14,50 €

JÄLKIRUOKA - DESSERT:
Lakka crème brûlée 7,00 €
Crème brûlée with cloudberry 7,00 €

Tarte Tatin, vaniljajäätelöä 8,00 €
Tarte Tatin with Vanilla Ice Cream 8,00 €

KAHVI/TEE – COFFEE/TEA 3,00 €


JUOMASUOSITUKSIAMME APERITIIVIKSI - FOR APERITIF
KATTAUSTAUOLLE RAPUJEN JÄLKEEN – WHILE WE SET THE TABLE:
Champagne Vilmart et Chie 64,00 €/75 cl
Castellblanc Organic Cava Brut Nature 38,00 €/75 cl
Suomenlinnan Panimon Tin Soldier’s Apple Cider 8,50 €/0,5 l
Henkell Alkoholfrei Sparkling Blanc 20 cl piccolo 5,00 €

JUOMASUOSITUKSEMME RAVUILLE - DRINK RECOMMENDATIOS WITH CRAYFISH:
Laitilan olut 5,40 €/0,4 l
Suomenlinnan Panimon Seth Lager 8,20 €/0,5 l
Beck's Blue non-alcoholic 0,3% 4,00 €/0,33 l
Kuentz-Bas Riesling Organic 41,00 €/75 cl
Domaine Joseph Scharsch Muscat 41,00 €/75 cl

SNAPSIT – SCHNAPPS RECOMMENDATIONS WITH CRAYFISH:
Koskenkorva 6,00 €/4 cl
Marskin Ryyppy 7,00/4 cl
Korpimaan kyynel 10,00 €/4 cl
Korpimaan kyynel syntyy käsityönä Helsingin Kalasataman tislaamossa. Se on 100 % kotimaisesta ruis- ja ohramaltaasta valmistettu vodka.

VIINISUOSITUKSEMME PÄÄRUOALLE - WINE RECOMMENDATIONS FOR MAIN COURSE:
Jaboulet Châteauneuf du Pape Les Cédres, Ranska 58,00 €/75 cl
Barbera dŽAsti Rosso Fuoco da uve biologiche, Italia 39,00 €/75 cl

JUOMASUOSITUKSEMME JÄLKIRUOALLE - DRINK RECOMMENDATIONS FOR DESSERT:
Emiliana Late Harvest Organic Sauvignon Blanc 8,00 €/8 cl
Graham’s Natura Reserve Port 8,00 €/8 cl

JUOMASUOSITUKSEMME AVECIKSI – WITH COFFEE:
Remy Martin VSOP 8,00 €/4 cl
Pere Magloire Calvados 8,00 €/4 cl

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.
All the indicated fares shall include VAT. We reserve the right to change prices.

TILAUKSET JA TIEDUSTELUT - ORDERS AND INQUIRIES:
Bastion Bistro
Suomenlinna C8, FI-00190 Helsinki
+358 40 1799890, bistro@bastion.fi