MURHAMYSTEERI-ILLALLINEN

On vuosi 1967 ja Suomen valtion 50-vuotisjuhlapäivät lähestyvät. Pyöreät vuodet eivät ole kuitenkaan ainut syy juhlaan, vaan tarkoitus on myös muistella 120 vuotta sitten syntynyttä prinsessa Dagmaria. Tanskalaissyntyinen Prinsessa Dagmar tunnettiin myöhemmin paremmin nimellä Maria Fjodorovna, hänen ollessaan Suomen suurruhtinattarena. Pohjoismaalaisen taustansa vuoksi hän oli varsin myötämielinen Suomen ystävä. Näiden juhlallisuuksien lisäksi, tarkoitus on paljastaa samalla maineikkaan taidehistorioitsija Westerlundin uusi, mullistava löydös liittyen prinsessa Dagmarin tekemiin maalauksiin. Ennen juhlallisuuksia kuitenkin tapahtuu käänne, joka todistaa sen, että joku tahtoo
pitää salaisuudet haudattuina.

Tuoni Studioiden (http://www.tuoni.fi/tuonistudiot/) murhamysteeri johdattaa vieraat 60-luvun Suomeen ja poliittisen valtapelin äärelle. Historiaa sekoittavan murhamysteerin jäljet vievät kauas menneisyyteen, yllättävien ja kauaskantoisten salaisuuksien äärelle. Vieraat pääsevät tutkimaan murhaan johtaneiden tapahtumien todistusaineistoa ja luomaan itse omat teoriansa tapahtumista sekä motiiveista.

Murhamysteeri-illallisella pääset nauttimaan hyvästä ruuasta samalla, kun ruokailun lomassa ratkotaan pöytäkunnittain murhamysteeriä.