kokous- ja juhlatilat

Bastion Bistrosta voit varata kokous-, juhla- ja saunatilat joko yritys- tai yksityiskäyttöön. Rauhallisissa tiloissamme voit järjestää kokoukset tai koulutuspäivät toimivassa, rennossa ja historiallisessa ympäristössä. Käytössäsi on juhlasali, kaksi kabinettia ja sauna. Kaikissa tiloissa on langaton internet-yhteys.

Dagmar-Sali
Tyylikkäässä juhlasalissamme järjestät niin onnistuneen seminaarin, illallisen, cocktail-tilaisuuden kuin erilaiset juhlatkin. Sali sopii mainiosti myös hääjuhliin.
Kalustuksesta riippuen saliin mahtuu maksimissaan 80 henkilöä istuvaan ruokailuun. Tila on varustettu valkokankaalla, videotykillä ja tarvittaessa kahdella fläppitaululla.
Salista löytyy myös piano. Mustat tuolit on mahdollista huputtaa valkoisilla tuolihupuilla.


Kapteenin Salonki
Mahonkipaneloidussa Kapteenin Salongissa leijuu entisajan laivojen salongin tunnelma. Tila soveltuu niin kokoustilaksi kuin pienen seurueen ruokailu- tai illallistilaksi. Salongin
seinällä on hieno käsin kaiverrettu maakuntavaakunakokoelma ja maalaus Bengtskärin taistelusta. Tunnelmaa luo koululaiva Matti Kurjen messistä tuotu sähkötakka. Tilaan mahtuu pöydän ympärille 12 henkeä. Tilassa on datanäyttö HDMI-liitännällä.


Takkakabinetti ja sauna
Saunaosastomme koostuu Takkakabinetista ja saunasta, jonne mahtuu kerralla 8 saunojaa. Suihkutilassa on kaksi suihkua. Kabinetti sopii niin rentoon illanviettoon kuin erilaisten pienten tilaisuuksien, kokouksien ja juhlien järjestämiseen. Tilassa on datanäyttö HDMI-liitännällä. Takkakabinettia on mahdollista vuokrata myös ilman saunaa.