DAGMAR-SALI

Bastion Bistron pääjuhlasali, nimeltään Dagmar-sali, on moneen sopeutuva juhlatila. Salissa on mahdollista järjestää niin kokouksia, koulutustilaisuuksia, rentoja illanviettoja kuin juhlavia päivällisiä ja häitä. Asettelusta riippuen tilaan sopii parhaimmillaan 75 henkeä. Tilassa on anniskeluoikeudet, ja oman baarin avaaminen tilaan on mahdollista.

Ravintolan kaksi 12 henkilön kabinettia - Kapteenin Salonki ja Takkakabinetti - toimivat salin yhteydessä kätevinä listätiloina ryhmätyöhön tai juhliin.

KAPTEENIN SALONKI

Mahonkipaneloidussa Kapteenin salongissa leijuu entisajan laivojen salongin tunnelma. Tila soveltuu niin kokoustilaksi kuin pienen seurueen ruokailu- tai illallistilaksi.Salongin seinällä on hieno käsin kaiverrettu maakuntavaakunakokoelma ja maalaus Bengtkärin taistelusta. Tunnelmaa luo koululaiva Matti Kurjen salongista tuotu sähkötakka.

Tilaan mahtuu pöydän ympärille 12 henkeä.

Takkakabinetti

Tyylikkääseen takkahuoneeseemme mahtuu kokoustamaan tai iltaa viettämään 12 hengen seurue. Takkahuoneessa onnistuvat myös ruokailut ja siellä voi pitää mutkattomia palavereja takkatulen äärellä.

Lisätuoleilla ja sohvalla henkilömäärää voidaan kasvattaa aina 20 henkilöön asti.

sauna


Takkakabinettimme ja sen yhteydessä oleva saunamme tarjoavat yhdessä erinomaiset puitteet erilaisille illanvietoille, olipa kyseessä sitten yritystilaisuus tai kaveriporukan saunailta.

Takkakabinettiin on mahdollista tilata ruokatarjoilut ennakkoon ravintolastamme. Saunajuomat tarjoillaan takkahuoneen jääkaapista ja veloitetaan paikan päällä kulutuksen mukaan.

Saunan lauteille mahtuu kerrallaan 8 henkeä. Iltaa on mukava jatkaa seinän takana Bistron puolella.
Saunan hinta on 150,00 €/1,5 tuntia, jonka jälkeen jatkoaika 50,00 €/0,5 tuntia. Pyyhevuokra on 3,00 €/kpl.