Bastion Bistro

Bastion Bistro toimii vuonna 1892 rakennetussa puisessa jalkaväen kasarmissa, lyhyen kävelymatkan päässä Suomenlinnan päälaiturista. Tyylikkään ravintolan yhteydessä on varattavissa kokous- ja juhlatilaisuuksiin sopiva tilava Dagmar-Sali, Kapteenin salonki, Takkakabinetti ja sauna. Suojaisalta terassiltamme on merinäköala Helsingin silhuettiin.

Kesällä Dagmar-Salimme toimii myös ravintolasalina isommille seurueille.

Ravintolan sisustus on suunniteltu yhteistyössä sisustussuunnittelija Jaana Mertaman kanssa. Jaana on ollut suunnittelijana myös mm. MTV3:n Pientä pintaremonttia -ohjelmassa.

Bastion Bistro on avoinna ympäri vuoden. Ruokalistalta löytyy mutkatonta bistroruokaa ja arkipäivisin on tarjolla maittava lounas. Päivän lounasvaihtoehdot löytyvät facebook-sivultamme.

Voit pistäytyä meille viinilasilliselle tai viihtyä maukkaan ja mutkattoman aterian parissa pidempäänkin. Listaltamme löytyvät myös mehevät burgerit ja rapeakuoriset pizzat.
Ruokalistamme löytyy täältä.

Viinilistamme viinit ovat pääosin sertifioituja luomu- ja biodynaamisia viinejä, joiden koko tuotantoprosessi on niin luonnollinen ja puhdas kuin mahdollista. Myös olutlistamme on elämys. Sen on laatinut Olli Majanen, joka on toinen suomalaisista olutsommeliereistä. Haluamme rohkeasti tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden kokeilla erilaisia helsinkiläisten pienpanimoiden oluita. Pienpanimo-oluet valmistetaan pääosin käsityönä, jos syystä ne toki ovat hanaoluita hintavampia. Oluiden alkuperä perustuu kotimaisiin laadukkaisiin raaka-aineisiin.

Sisäänkäynnillämme on luiska. Tilassa on esteetön WC ja lastenhoitotila. Myös lemmikit ovat tervetulleita ravintolaamme. Meillä on tarjolla koirille omaa oluttakin.

Bistro

Yhteystiedot:

Suomenlinna C8
00190 Helsinki
p. 040 1799890
bistro@bastion.fi

Aukioloajat:
maanantai - torstai 11:00-21:00, keittiö sulkeutuu kello 20:00
perjantai 11:00-00:00, keittiö sulkeutuu kello 21:00
lauantai 12:00-00:00, keittiö sulkeutuu kello 21:00

sunnuntai 12:00-18:00, keittiö sulkeutuu kello 17:00.

Suomenlinnan lautan aikataulu: