Asiakaspalautteitamme

Suuret kiitokset häidemme hoitamisesta 15.2.2014 Pirunkirkossa! Olemme eritäin tyytyväisiä Bastion cateringiltä saamaamme palveluun. Kaikki sujui yhteistyön alusta asti ammattimaisesti ja vaivattoman oloisesti. Itse hääpäivänä ei tarvinnut olla hetkeäkään huolissaan mistään ja keittiön kanssa päivää pyörittäneet kiittelivät henkilökuntaa ystävällisyydestä ja sujuvuudesta. Samaa sanoivat vieraamme. Ruoka oli erittäin hyvää, jopa parasta koskaan buffet-pöydästä maistamaamme. Kiitoksia ja hyvää jatkoa teille!
Toteutus ylitti odotukset! Kiitos ihan loistavasta setistä. Sekä vieraat että oma väki kehuivat tyylikästä ja herkullista kokonaisuutta.
...just to thank you and your staff again for all your work and all the help you gave us from day 1 of our planning - we truly couldn't have done it without your help, and the day was perfect. Markus and the others never stopped smiling and were very attentive. Everyone has commented on how good the food and service was. We really hope to have the opportunity to use your services again and would not hesitate to recommend you to other people.
Suurimmat kiitokset haajuhliemme jarjestamisesta 26.7.2013 Tenalji von Fersenissa! Eivat olisi juhlat paremmin menna. Olemme kuulleet niin paljon kehuja vierailta ruuasta, erityisesti kanttarelli keittoa ja fish and chipseja on ylistetty varsinkin Englantilaisten leirista! Poydat olivat myos upeasti laitettu. Floristille myos kehut ja kiitokset ihan erikseen upeista kukkka-asetelmista! Voimme kylla lampimasti suositella sinua ja Bastion Cateringia ystaville ja tutuille.
Hei ja iso kiitos teille! Kaikki olivat tosi tyytyväisiä ja ruoka oli erinomainen.
Haluamme kiittää näin vielä jälkikäteen catering-palveluanne tyttäremme hääjuhlasta. Siitä muodostui kaikinpuolin kaunis, lämmin ja onnellinen tilaisuus. Ruokailun valmistaminen ahtaissakin tiloissa onnistui erinomaisen hyvin. Saimme nauttia raikkaan, tuoreen ja herkullisen aterian. Kaikki yhdessä toimiminen valmisteluissa oli huomaavaista ja neuvottelevaa. Ruokailun aikana teidän mukanaolonne oli niin luontevaa, että vaikutitte aivan omalta joukoltamme - oli luotettava, kodikas tunnelma. Koimme teidän iloitsevan ja juhlivan kanssamme. Olemme saaneet mukana olleilta ystäviltämme myös runsaasti kiitoksia.
Halusin vielä näin kirjallisesti kiittää koko yrityksemme puolesta viime torstain tarjoiluista. Ruoka oli tosi hyvää ja kaikki sujui teidän puolelta upealla ammattitaidolla. Kiitos, kiitos, kiitos :)
Kiitos todella paljon hienosta illasta! Kiitos vielä mahtavasta palvelusta, sillä ilman teidän apua ei varmasti oltaisi saatu toteutettua näin hienoja juhlia tässä aikataulussa!

Kiitos teille upeasta keitrauksesta! Ruoat olivat loistavat, filee todella maukas ja murea - kakut ja kaikki! Pelkkää suitsutusta vierailtamme.

Kiitän erittäin aktiivisesta otteestasi tilaisuuden suunnittelussa, ja tulen varmasti suosittelemaan palveluitasi sellaisia etsiville. Toivon myös voivani itse palata asiaan uusin juhlaideoin lähitulevaisuudessa.

Kiitos kovasti eilisestä - kaikki meni ihan nappiin. Tosi hyvä porukka oli hommissa!

Suuri kiitos teille. Juhlamme olivat erittäin onnistuneet ja olimme hyvin tyytyväisiä sekä ruokaan että tarjoiluun. Hyvin syöneinä jaksoimme juhlia aamuun asti...

Kiitos! Tarjoilut olivat herkullisia, jälleen kerran.