Bastion Catering Oy

Bastion Catering Oy on perustettu vuonna 2009. Olemme pieni, mutta timanttinen perheyritys, jossa työ- ja vapaa-aika ovat vuosien myötä sekoittuneet elämäntavaksi – rakkaudeksi juhliin ja niiden järjestämiseen.
Mottonamme on Walt Disneytä mukaellen ”If you can dream it – we can do it!”

Järjestämme vankalla ammattitaidolla kaikenkokoiset tapahtumanne joko ravintolassamme Suomenlinnassa, Suomenlinnan vuokrattavissa kokous- ja juhlatiloissa tai toivomassanne paikassa pääkaupunkiseudulla. Palvelumme sisältää niin cocktail-tilaisuudet, buffet-lounaat kuin istuvat illallisetkin. Ideoimme myös ikimuistoiset teemajuhlat ja häät toiveidenne mukaan.Toimintamme perustuu korkeatasoiseen ruokaan ja laadukkaan varmaan palveluun.

Vuonna 2016 meillä oli ilo järjestää kaikki Ensitreffit alttarilla –ohjelman hääjuhlat Suomenlinnassa.
Tammikuussa 2017 saimme Häät-lehden ja Love Me Do –häämessujen ”Vuoden pitopalvelu” –äänestyksen voiton ja huhtikuussa 2017 Evento Awards –kilpailun Catering-sarjan finaalipaikan.

Olemme iloisia, jos saamme olla mukana tilaisuutenne järjestelyissä. Kokenut, motivoitunut ja erittäin ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa, että tilaisuutenne sujuu sujuvasti ja tyylikkäästä alusta loppuun. Meillä on yhteensä kymmenien vuosien kokemus erikokoisten tilaisuuksien ja niiden tarjoilujen suunnittelusta ja toteuttamisesta niin yksityishenkilöille, yrityksille kuin yhteisöillekin.

Laskutustiedot:
Bastion Catering Oy
Y-tunnus 2262565-0
Verkkolaskuosoite 003722625650
Operaattori Maventa
Välittäjän tunnus 003721291126