Bastion Catering Oy

Bastion Catering Oy on perustettu vuonna 2009. Olemme pieni, mutta timanttinen perheyritys, jossa työ- ja vapaa-aika ovat vuosien myötä sekoittuneet elämäntavaksi – rakkaudeksi juhliin ja niiden järjestämiseen.
Mottonamme on Walt Disneytä mukaellen ”If you can dream it – we can do it!”

Järjestämme vankalla ammattitaidolla kaikenkokoiset tapahtumanne joko ravintolassamme Suomenlinnassa, Suomenlinnan vuokrattavissa kokous- ja juhlatiloissa tai toivomassanne paikassa pääkaupunkiseudulla. Palvelumme sisältää niin cocktail-tilaisuudet, buffet-lounaat kuin istuvat illallisetkin. Ideoimme myös ikimuistoiset teemajuhlat ja häät toiveidenne mukaan.Toimintamme perustuu korkeatasoiseen ruokaan ja laadukkaan varmaan palveluun.

Vuonna 2016, 2017 ja 2018 meillä on ollut ilo järjestää kaikki Ensitreffit alttarilla –ohjelman hääjuhlat Suomenlinnassa.
Tammikuussa 2017 saimme Häät-lehden ja Love Me Do –häämessujen ”Vuoden pitopalvelu” –äänestyksen voiton ja huhtikuussa 2017 Evento Awards –kilpailun Catering-sarjan finaalipaikan.

Olemme iloisia, jos saamme olla mukana tilaisuutenne järjestelyissä. Kokenut, motivoitunut ja erittäin ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa, että tilaisuutenne sujuu sujuvasti ja tyylikkäästä alusta loppuun. Meillä on yhteensä kymmenien vuosien kokemus erikokoisten tilaisuuksien ja niiden tarjoilujen suunnittelusta ja toteuttamisesta niin yksityishenkilöille, yrityksille kuin yhteisöillekin.

Laskutustiedot:
Bastion Catering Oy
Y-tunnus 2262565-0
Verkkolaskuosoite 003722625650
Operaattori Liaison
Välittäjän tunnus 003708599126

Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuja, pyydämme toimittamaan paperiset ostolaskut sähköpostitse:
fennoa.FI.P.118723-6@docinbound.com
Pyydämme toimittamaan laskun ja siihen liittyvät liitteet yhtenä PDF-tiedostona.

Laskut voi lähettää myös postitse osoitteeseen:
Bastion Catering Oy
PL 54239
01051 LASKUT
Huomioittehan, että postilokero-osoitteeseemme saa lähettää ainoastaan laskuja, sitä ei voi käyttää muuhun postitukseen.